Contacteer ons
Free call

Natuurlijk In water oplosbaar Pullulan Polysaccharide voor Geneesmiddel

Min. bestelaantal : 1kg Prijs : USD20-50/KG
Verpakking Details : 20kgs/zak Levertijd : 7-14 dagen
Betalingscondities : L/C, T/T, Western Union Levering vermogen : 1000 Ton per Maand
Plaats van herkomst: CHINA Merknaam: elite-indus
Certificering: ISO Modelnummer: het netwerk van 20/40/80

Gedetailleerde informatie

Pullulan: in water oplosbaar polysaccharide vergist: Auveobasidium Pullulans
Gemiddeld molecuulgewicht: 2×105 DA Niet-toxisch: Niet mutageen
Niet-hygroscopisch: los gemakkelijk in heet of koud water op Oplossingen: stal aan het verwarmen
hittebestendig: goede viscositeit en hitte - stabiliteit EINECS: 232-945-1
Hoog licht:

In water oplosbaar Pullulan Polysaccharide

,

Farmaceutisch Pullulan Polysaccharide

,

Pullulan Laag Polysaccharide - caloriezoetmiddelen

Productomschrijving

Natuurlijke In water oplosbare Polysaccharidepullulan voor Geneesmiddel en Voedselindustrie

 

Pullulan

-APIs & Additieven voor levensmiddelen

 

Beschrijving:

Pullulan is natuurlijk in water oplosbaar die polysaccharide, door Auveobasidium Pullulans wordt vergist. Het bestaat hoofdzakelijk uit maltotriose eenheden door α-1, 6 worden verbonden - glucosidebanden die. Het gemiddelde molecuulgewicht is 2×105 DA. Pullulan kan tot diverse producten worden ontwikkeld.

 

Pullulan is een uitstekende filmformer, die een film produceren die hitte verzegelbaar met de goede eigenschappen van de zuurstofbarrière is. Het kan wijd in zowel het geneesmiddel als de voedselindustrieën worden gebruikt, zoals het inkapselen van agenten, kleefstoffen, het dik maken van, en het uitbreiden van agent.

 

Pullulan is gebruikt als voedselingrediënt meer dan 20 jaar in Japan. Het heeft over het algemeen Veilig beschouwd.

 

Natuurlijk In water oplosbaar Pullulan Polysaccharide voor Geneesmiddel 0

 

Eigenschappen:

Pullulan is niet-toxisch, niet mutageen, geurloos, smaakloos, en eetbaar.

Pullulan het poeder is wit en niet-hygroscopisch en lost gemakkelijk in heet of koud water op. Pullulan de oplossingen zijn van vrij lage viscositeit. De viscositeit van pullulan oplossingen is stabiel aan het verwarmen, verandert in pH, en de meeste metaalionen, met inbegrip van natrium-chloride.

 

Pullulan is veilige, hittebestendige, zout-verdraagzame, zure en alkali bestand, met goede viscositeit en hitte - stabiliteit, sterke plasticiteit; het kan film vormen en heeft goede gasisolatie en sterke vochtigheidsdoordringbaarheid. Het is ook met kleverigheid, adhesie, decomposability. Het kan fysische eigenschap verbeteren; handhaaf vochtigheid, vormt bezit, die bezit en anderen spinnen.

Natuurlijk In water oplosbaar Pullulan Polysaccharide voor Geneesmiddel 1

 

Toepassing:

In de aard, kan Pullulan door micro-organisme worden gedegradeerd en worden gebruikt en veroorzaakt geen milieuvervuiling, zodat het als pollution-free plastiek eerde. Het heeft wijd toepassing in schoonheidsmiddel, geneeskunde, voedsel, de chemische industrie, milieubescherming, en pesticiden.

 

In de voedselindustrie, wordt Pullulan gewoonlijk gebruikt als bewaarmiddel, vormt agent, kwaliteitsverbeteraar, emulgator, dik makende agent, enz.

Pullulan kan als of innovatieve of decoratieve film worden gebruikt of in korrelvorm voor worden gebruikt:

 

Het Tabletting: Pullulan is een uitstekende tabletting vulstof.

Pandeklaag: Pullulan met zijn uitstekende zelfklevende eigenschappen en uiterst - de lage viscositeit is ideaal gezien geschikt voor pan-met een laag bedekt kauwgom, chocolade en suikergoed. Agglomeratie: Pullulan heeft over dubbel de zelfklevende sterkte van voedselzetmeel. Dit die bezit met zijn gebrek aan aroma wordt gecombineerd laat dat het toe wordt gebruikt effectief in typische agglomeratieprocessen.

Sausen en vullingen: wegens zijn ‚zelfklevende eigenschappen‘ het gebruik van korrelige pullulan in sausen verbetert hun ‚op product‘ behoud zonder overmatig stijgende sausviscositeit.

Innovatief zacht suikergoed: De integratie van Pullulan 2-3%, laat dat innovatieve zachte karameltoffees toe worden gemaakt door een koud uitdrijvingsproces zonder het zijn toevlucht nemen tot het conventionele koken. Dit laat hart dat gevoelige materialen toe worden gebruikt in deze producten.

Deklagen: Pullulan de oplossingen die geurloos en smaakloos zijn kunnen als deklaag voor een brede waaier van voedingsmiddelen worden gebruikt om verschijning te verbeteren, smetten te verminderen en houdbaarheid te verhogen.

Capsules: Pullulan kan in capsules voor gebruik met farmaceutische en nutraceutical producten worden gevormd. Zijn niet dierlijke oorsprong verzekert er geen veilig zorgen met consumenten zijn en het geschiktheid voor alle groepen van de consument is.

 

In de geneesmiddelenindustrie, kan het voor het produceren van capsule, tablet, niet kristallijne geneeskunde worden gebruikt, hemostatisch, de expander van het plasmavolume, het contrastmedia van het Röntgenstraalperspectief; toxoid en vaccin beschermende agent; gekronkelde hechtingslijn; de kunstmatige organen en de medische die materialen van het bloedantistollingsmiddel, enz. met andere capsule, pullulan capsule worden vergeleken zijn met duidelijke voordelen:① De zuurstofdoordringbaarheid van pullulan capsule is bijna 1/8 van gelatinecapsule, 1/300 van HPMC-capsule, zodat het de inhoud kan effectief beschermen tegen oxydatie en opslagperiode verlengen; ② zijn transparantie beantwoordt aan dierlijke capsule, zodat de gevulde inhoud duidelijk zichtbaar is; ③ het bevat geen dierlijk proteïne en vet, zodat het moeilijk is om micro-organisme en met stabiele kwaliteit te kweken; ④ het bevat geen dierlijke ingrediënten, en is vrij van zorgen voor boviene spongiforme encefalopathie, mond- en klauwzeer en andere zoonoses; ⑤ het wordt gemaakt van nature tot planten-materialen zodat het zonder grens in godsdienst of vegetarisch dieet is.

 

In de schoonheidsmiddelenindustrie, kan het voor het produceren van wierookpoeder, shampoo, bloedstelpend middel, gezichtsmasker worden gebruikt, beschermende agent, hairspray en anderen villen.

 

Productspecificatie:

Specificatie 20, 40, 80mesh
Verschijning Wit poeder
Viscositeit (de waterige oplossing van 10% w/w bij 30°) 50-99; 100-140; 141-180 mm2/s
Analyse ≥ 90%
Mono, Di en oligosaccharides ≤ 10% (als glucose wordt uitgedrukt die)
Verlies bij het drogen ≤ 6%
Totale stikstof ≤ 0,05%
Aangestoken residu ≤ 0,5%
PH 5.0 - 7.0 (10%-oplossing)
Totale Plaattelling ≤ 300CFU/g
Coliforms: Verbied in 25 g
Salmonella's Verbied in 25 g
Vormen & Gist ≤ 10CFU/g
Lood ≤ 1ppm
Arsenicum ≤ 2ppm

 

Verpakking: 20 kg zak;

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in