Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLaag - caloriezoetmiddelen

Lage veiligheid - Zoetmiddel van het Poederneotame van caloriezoetmiddelen het Witte Kristallijne

Van goede kwaliteit Oplosbare Dieetvezel voor verkoop
Van goede kwaliteit Oplosbare Dieetvezel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Lage veiligheid - Zoetmiddel van het Poederneotame van caloriezoetmiddelen het Witte Kristallijne

China Lage veiligheid - Zoetmiddel van het Poederneotame van caloriezoetmiddelen het Witte Kristallijne leverancier
Lage veiligheid - Zoetmiddel van het Poederneotame van caloriezoetmiddelen het Witte Kristallijne leverancier Lage veiligheid - Zoetmiddel van het Poederneotame van caloriezoetmiddelen het Witte Kristallijne leverancier

Grote Afbeelding :  Lage veiligheid - Zoetmiddel van het Poederneotame van caloriezoetmiddelen het Witte Kristallijne

Productdetails:

Plaats van herkomst: Anhui
Merknaam: elite-indus
Certificering: iso
Modelnummer: Poeder

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 kg
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 25KGS/drum
Levertijd: twee weken
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 300 ton per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
C.A.S nr.: 165450-17-9 CNS: 19,019
zoetheid: 7000-13000 keer van sucrose Smaakgoed: gelijkaardig aan sucrose
hoge stabiliteit: reageert niet met verminderende suiker of de samenstellingen van het aldehydearoma Geen calorieën: veiligheidsmetabolisme en niet absorberend
Moleculaire Formule: C20H30N2O5 verschijning: Wit kristallijn poeder

Neotame

 

Beschrijving:

 

Neotame vertegenwoordigt de nieuwe generatie van zoetmiddelen, is zijn verschijning wit kristallijn poeder (of pit), is het 7000-13000 zoeter dan sucrose en de thermostable prestaties zijn beter dan aspartame, terwijl enkel gekoste 1/3 van aspartame. Op Juli

9,2002, de V.S. Food and Drug Administration (FDA) keuren goed dat neotame in diverse voedsel en dranken, op 10,2003 Maart, het Ministerie van volksgezondheid van de erkende Volksrepubliek China zou kunnen worden gebruikt neotame zoals een nieuw zoetmiddel, het gebruiksbedrag afgehangen van het gedetailleerde productieproces zal.

 

Productnaam: Neotame

 

Chemische naam: N [N (3,3-Dimethy1buty1) - l-α-Asparty1] - ester l-phenylalanine1-Methy1

Engelse naam: Neotame

Moleculaire formule: C20H30N2O5

Verschijning: Wit kristallijn poeder

C.A.S nr.: 165450-17-9

CNS: 19,019

INS: E961

 

Eigenschappen:

 

1. De zoetheid van Neotame is 7000-13000 keer van sucrose
2. Goede smaak, gelijkaardig aan sucrose
3. De hoge stabiliteit en reageert niet met verminderende suiker of de samenstellingen van het aldehydearoma
4. Geen calorieën, veiligheidsmetabolisme en niet absorberend, dat voor de diabetes, zwaarlijvige en phenylketonuria patiënten eetbaar is

 

Neotame is 7000-13000 keer zoeter dan sucrose, omdat neotame de chemische banden die zoetheid produceren het vergroten effect heeft, dat tot hoge graadzoetheid leidt. Als neotame de inhoud vrij hoog is, zullen de chemische banden die zoetheid produceren aan elkaar dicht zijn, en hun zoetheid die gebied verbeteren zal overlappen, beïnvloedt daarom het algemene zoetheidsniveau, zodat zal de hoge concentratie van neotame in laag zoetheidsniveau, omgekeerd, lage concentratie van neotame zal resulteren in hoog zoetheidsniveau resulteren.

 

Bijvoorbeeld, als de zoetheid die neotame produceert zoals dat van 2%-sucroseoplossing is, zal de zoetheid die neotame produceert meer dan 10000 keer, als het zoals dat van 5%-sucroseoplossing is, de zoetheid zal zijn rond 8000 keer zijn.

 

Volgens zoetheid zou het vereiste van reeks zoete producten, neotame in verschillende producten kunnen worden toegepast, en produceert 7000-13000 keer van de zoetheid van de sucrose, dus in plaats daarvan beschrijft groot vele documenten neotame zoetheid als waaier van 7000-13000, niet een bepaald aantal. Het overwegen van hoge zoetheidsproducten, zal met het mengselgebruik van neotame in zeer ideale zoetheid resulteren, en zijn uitstekend bezit kan de karakters van andere zoetmiddelen verbeteren.

 

 

Toepassing:

 

Neotame vertegenwoordigt het hoogtepunt van hoge intense sweetners en identificeert de nieuwe generatie van zoetmiddelen, is toegepast in meer dan 1000 soorten producten rond bijna 80 landen.


Neotame is een zoetmiddel van niet-voeding en niet-calorie, heeft hoge intensiteitszoetheid evenals is geen bijwerkingen, zijn aroma gelijkaardig aan sucrose, plus, zijn de zoetheidskosten veel minder dan sucrose en aspartame, en wijd van toepassing geweest in diverse voedselproductie. Zijn zoetheid, aroma het verbeteren, low-energy, stabiliteit, metabolische manieren en chemisch inert maken zonder twijfel tot het het nieuwste zoetmiddel.


Neotame kan sommige zekere ingrediënten zoals munt verbeteren, evenals de stank van boonproducten beperken. Wegens zijn verbetering van smaak, zouden de vaste lichamen in vruchtensap kunnen worden verminderd. Het kan de hoeveelheid vanilline in pudding en zuivelproducten wordt gebruikt, evenals de hoeveelheid citroenzuur in zuivelproducten en fruitproducten ook verminderen dat. Neotame kan het aroma van de tomaat in barbecuesaus verbeteren, de kwaliteit van het graangewas verbeteren.


Neotame kan in producten met inbegrip van sap, sprankelende dranken, stevige drank, zuivelproducten, suikergoed, kauwgom, gelei, het bakken producten, geneeskunde, dierenvoer, specerij, areca, alcoholisch dranken en roomijs worden toegepast.

 

Dranken:


Neotame is van grote stabiliteit, beïnvloedt de eigenschappen van producten met inbegrip van het aroma van dranken, kleur na gegroepeerde productie, korte tijd (HTST) sterilisatie op hoge temperatuur en aseptische verrichting niet
De zoetheid van Neotame kan in kola worden gehouden carbonateerde dranken zolang 4-5 maanden, het in sap, groentesap en lage alcoholwijn kan worden toegepast, de smaak verbeteren en het aroma van dranken, kan ook in vast lichaam gepoederde drank zoals citroenthee en melkpoeder worden toegepast.


Neotame is zeer stabiel in deze producten en zijn duur is verenigbaar met de levensduur van drank zelf. Ondertussen, kon de inhoud van neotame vervangen meer dan het citroenzuur van 20%, en de smaak van zuur verblijf hetzelfde.


Het vaste lichaam poederde drank: neotame kan 30%-sucrose vervangen wat niet het aroma van de producten veranderen, en kan productiekost verminderen, kan aspartame in het recept zonder etiketphenylalanine vervangen.

 

Zuivelproducten:


De onderzoek toont aan dat, wanneer dit soort de houdbaarheid van producten, neotame daarin slechts daling voor 2% eindigen, die slechts effect aan het product heeft.
Neotame is geschikt voor gegroepeerde productie, korte tijd (HTST) sterilisatie op hoge temperatuur en de aseptische verrichting, de eindproducten die neotame handhaaft stabiele concentratie, vooral voor yoghurtproducten bevatten, die kunnen van toepassing zijn neotame om zijn aroma te verbeteren.
Neotame impliceert niet in gisting, kan niet de groei van normale paddestoel beïnvloeden, zodat kan het wijd in zuivelproducten zoals yoghurt en kaas worden gebruikt. Het is stabiel in voorwaarde van PH 4.0-4.5. Tijdens gisting, neotame is stabiel, en zijn vervanging van een deel van sucrose vermindert de calorie van het product, verhoogt latent de voedingswaarde (de melk vervangt een deel van sucrosevolume), dus kan de consument betere producten krijgen. Zetmeel, eiwitvoedsel:


Neotame kan met andere voeding en niet-voedingszoetmiddelen worden gemengd. Het kan zich tegen het overlijden van het zetmeel verzetten, de duur van de producten verlengen. Kan zich ook tegen eiwitdenaturatie verzetten en goed aroma in rijk eiwitvoedsel houden.

 

Smakelijk voedsel:


Neotame kan in korte tijd (HTST) producten op hoge temperatuur met inbegrip van popcorn, koekje worden toegepast en de cakes, wegens de het verwarmen tijd is zeer klein, neotame concentratie slechts veranderingen.

Bewaarde vruchten, geglaceerd en ander hoog zoetheidsvoedsel:


Neotame zou volkomen kunnen zijn uitblinkt zijn functies wanneer toegepast in bewaarde vruchten, gekonfijte vrucht, pruim en ander hoog zoetheidsvoedsel, zou de vereiste zoetheid gemakkelijk zonder enige bittere smaak kunnen worden bereikt.

Volgens onderzoek, neotame kan synergistic het zoeten effect met sacharine produceren en het cyclamaat, het aangewezen gedeelte van neotame met andere zoetmiddelen kon het aroma van voedselsuikergoed, kauwgom en ander kinderenvoedsel blijkbaar verbeteren.


Het mengsel van Neotame met de producten van de suikeralcohol in goedkoop gezond suikervrij voedsel, vooral soorten suikergoed kunnen zou worden toegepast dievan de kinderen houden, is de smaak indrukwekkend, en kan tandbederf ook verhinderen. Neotame is niet betrokken bij het menselijke mondelinge microbiële metabolisme en verteerd niet, zodat kan het tandbederf verhinderen dat goed aan tanden doet, neotame kan sucrose vervangen, in het produceren van suikervrije gom wordt toegepast, en de zijn zoetheid blijkbaar verlengen die.


Neotame wordt slechts geabsorbeerd in onze organismen, wegens zijn zuivere calorie, die voor zwaarlijvige patiënten, patiënten met hart- en vaatziekte en de bejaarden evenals zij geschikt is die wensen gewicht het eten te controleren; veroorzaakt de geen schommelingen van de bloedsuiker voor mensen met diabetes.

 

Tafelbladzoetmiddelen


Neotame heeft geen vochtigheidsabsorptie, lage energie, is zeer geschikt als een tafelbladzoetmiddelen. De studie toont aan dat neotame de zoetheid kan lange tijd worden opgeslagen.

 

Bewaarde ingeblikte producten
Neotame kan voor zuur ingeblikt voedsel worden gebruikt, kan het substitueren van 30% van de zoetheid van andere zoetmiddelen het ingeblikte aroma beduidend verhogen, en kosten drukken. het toevoegen van onmiddellijke Neotame in vissen en ander protein-rich voedsel kan de eiwitdenaturatie remmen, goede smaak houden. Aangezien het in de toepassing, in in:blikken-fruitproducten beschikbaar is, kan het het algemene aandeel van stroop verminderen, die de kansen van fruit het drijven verminderen, is er geen behoefte om meer vruchten toe te voegen.


Neotame die goede stabiliteit tonen tijdens de in:blikken-voedselthermische behandeling.

 

Gelei


Over het algemeen, is de stevige inhoud van het gelei minimumvereiste 15%, en het goed van de geleismaak wanneer de bereik 18-22 zoetheid, zodat de bovenmatige 15 zoetmiddelen door zoetmiddelen kunnen worden gesubstitueerd om de smaak aan te passen, bijvoorbeeld: Gebruiks neotame substituut 3 zoetheid, het daadwerkelijke gebruik is: 3/8000 × 100% = 0,03755 (w/w); de zoet en zuivere eindproductsmaak, en kan de totale kosten van het product drukken.

 

Voer


Neotame kan de effectief maskerende bittere nasmaak van de sacharine, voeraanvaardbaarheid verbeteren. De dagelijkse voerconsumptie van vee bepaalt de groei, vooral jonge varkens, het zogen de opname van het varkensvoer, die proces van de vee het volledige groei beïnvloeden, waarbij de aanvaardbaarheid van voer wordt verbeterd, vooral kan het zogende varken, jonge de aanvaardbaarheidsweerstand van het varkensvoer hun dagelijkse inname verhogen, waarbij hun groeipercentage wordt versneld. Het vee, vooral jonge varkens, biggetjes is gevoeliger dan het menselijke gehemelte.


De kenmerken van Neotame met inbegrip van zuiver snoepje, geen bittere, strenge, metaalgeur, kunnen omhoog maken en het betere voerzoetmiddel, kan de bittere smaak van sacharine en metaalsmaak maskeren, om de smaakkenmerken van voer te verbeteren.

Contactgegevens
ANHUI ELITE INDUSTRIAL CO.,LTD

Contactpersoon: jackhu

Tel.: +8613955140199

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)