Contacteer ons
Free call

Van de de Drukinktdeklaag van het vinylchloridemonomeer de Harsenmp 35 Mp45 Mp60

Min. bestelaantal : 1000 kg Prijs : USD 2.0-2.5/KG
Verpakking Details : 20KG/zak Levertijd : 15 dagen
Betalingscondities : L/C, T/T, Western Union, L/C Levering vermogen : 40000 ton per jaar
Plaats van herkomst: Anhui, China Merknaam: elite-indus
Certificering: ISO Modelnummer: CMP

Gedetailleerde informatie

Viscositeit mpa.s: 45 ±5 Chloorinhoud %t (poeder): 44 ±1
Dichtheid g/ml: ≥0.30 CHLORIDEinhoud: ≤ 0.10%
Vrije Steekproef: ja Toepassing: anticorrosieve deklagen
Hoog licht:

De Harsen van de vinylchloridedeklaag

,

Gechloreerd Met een laag bedekkend Harsen

,

Mp60 Deklaagharsen

Productomschrijving

Van de de Drukinkt Gechloreerde Hars van het vinylchloridemonomeer Mp 35 Mp45 Mp60

CMP-de harsen is een substituut van gechloreerd rubber die carbontetrachloride oplosbaar proces gebruiken. Het is niet-toxisch, milieuvriendelijk, superieur in de aspecten van flexibiliteit, hittebestendigheid, UVstabiliteit, alkali en chalking weerstand. Voorts is het mengbaar met alkydhars, harde hars, acryl en epoxyhars evenals plastificeermiddel. De Anticorrosieve prestatiesindex van MP hars is hoger dan dat van polyethyleen chlorosulfonated en rubberdeklagen chloreerde

Van de de Drukinktdeklaag van het vinylchloridemonomeer de Harsenmp 35 Mp45 Mp60 0
Structuur:
O - CH2 - CH (CH3) 2 │ - (CH2 - CH) M - (CH2 - CHCL) N -
Toepassingen:
1. bindend voertuig voor samengestelde drukinkten
2. anticorrosieve deklagen
Nota: CMP15 /CMP25/CMP60 hoofdzakelijk voor anticorrosieve deklagen. CMP35/CMP45/CMP60 hoofdzakelijk voor samengestelde drukinkten.
 
Specificatie
Index
CMP15
CMP25
CMP35
CMP45
CMP60
Viscositeit mpa.s
15±5
25±5
35±5
45 ±5
60±8
K Waarde (Fikentscher)
ca. 35
Chloorinhoud %
44 ±1
Dichtheid g/ml
≥0.30
Vluchtige kwestie %
≤0.50
Toepassing & gids

A. bindend voertuig voor samengestelde drukinkten

Als uitstekend bindend voertuig voor samengestelde drukinkten, wordt het gebruikt in brede waaier van gebieden. CMP-de hars heeft de volgende voordelen:
1. Goede oplosbaarheid: De oplosbare stof in de meesten van oplosmiddelen, zoals benzeen, aceton en esters algemeen in inktproductie wordt gebruikt, daarnaast, de opgeloste oplossing heeft een hogere graad van transparantie die.
2. Uitstekend het mengen bezit: Gemakkelijk gemengd met andere inkt bindende voertuigen om zijn het werk prestaties, zoals de harsen van CPP te verbeteren, van EVA en CEVA-.
3. Hoge dispersivity: Het heeft goede verspreidende en nat makende eigenschappen aan inkt en kleurstoffen, die het pigment de verzekeren tonen volledig theprimary kleur en overdraagbaarheid.
4. Superieure adhesie: De polymeerkettingen bevatten een grote hoeveelheid etherbanden, die sterke zelfklevende sterkte aan BOPP, OPP, HUISDIER en andere plastic film hebben.
5. Goede stabiliteit: Er zijn geen reactieve dubbele banden, geen verzeepbare esterbanden in de hars, en chlooratomen in
de moleculaire verbinding is zeer stabiel. Deze bieden inkt aan lagen sterke weerstand tegen hitte, licht, verwering, het vergelen en chalking.
Van de de Drukinktdeklaag van het vinylchloridemonomeer de Harsenmp 35 Mp45 Mp60 1

B. anticorrosieve deklagen
Het wordt wijd gebruikt op het gebied van anticorrosieve deklagen:
(1) industriële anticorrosieve deklagen, zoals fabrieksgebouwen, materiaal, pijpleiding, tanks, gemeentelijke techniek, pijlers en havens, enz.
(2) mariene deklagen, van toepassing op de diverse delen van de schil, zich verzet zon tegen blootstelling en zeewatererosie.
(3) vervoerverven, zoals containers, vervoermachines, gevaarlijke chemische productentankers. (4) lichte metaleninleiding, hoogste verf, zoals garagedeuren en vensters, de gootstenen van de dakregen, balkon, lantaarnpalen en wegvangrails. (5) zeer belangrijke projecten op grote schaal, zoals brug, oceaan en energietechniek.
Van de de Drukinktdeklaag van het vinylchloridemonomeer de Harsenmp 35 Mp45 Mp60 2
Verpakking & Opslag

Verpakking

20kgs/bag, 600kgs/pallet
12000kgs/1x20'GP met pallet
14000kgs /1x20 ' gp zonder pallet
Van de de Drukinktdeklaag van het vinylchloridemonomeer de Harsenmp 35 Mp45 Mp60 3
Opslag
CMP-de hars is aansprakelijk om aan agglomeratie te lijden toe te schrijven aan zijn eigen temperatuur van de glasovergang
in hoge druk & temperatuur, blootstelling, vochtigheid en andere ruwe opslag of vervoersomstandigheden.
Daarom houd verzegeld, vermijd spanning, blijf van hittebron en vochtig milieu weg tijdens vervoer. Opslag in een koele, droge en goed-geventileerde plaats. Wacht tegen vochtigheid, zonlicht en op hoge temperatuur.
Tijdens verrichting moeten de exploitanten het type van zelf-inhalatiefilter stofmaskers, vanaf brand, hitte dragen. Het roken is strikt
verboden op het werk. Pas goed ventilatiesysteem en materiaal toe om stof en contact met oxidatiemiddelen te vermijden. Handvat zorvuldig.
 
 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in